Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвместимост на части 145/146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвместимост на части 145/146

Колеги имам алфа 145ts 1.4, 103 коня бронята е с кръглите халогени от 00 г. мога ли да ползвам калници, капак, долната греда и маската от 146 или от старата визия с правоъгълни халогени блъснах се на път за болницата не ми се бракува машината но не мога да намеря по моргите от моята модификация Моля за помощ смисъл да ми отговорите съжалявам, ако не съм задал въпроса правилно или ако има такава тема но съм в болница.

Мисля че трябва да стане всичко,захвата на бронята преди феиса трябва да е същия,но не съм убеден за маската между фаровете!
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Мерси за отговора разбрах се, ако не станат да ги върна но дано да станат

Comment

Относно нова/стара визия.

Маската е различна, седи много грозно.
        Калниците имат малки разлика при захващането за бронята, ако не се лъжа, но не е нещо фатално.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

А то само да е това няма проблем тъкмо ще има друг вид сега, ако пасне маската в Русе и околия не можах да открия по моргите от моя вид маска с кръгли халогени и колата ми трябва затова ще и сменя фейса 😀

Comment

Маска втора ръка няма да намериш, купуваш нова, преди години беше 50-60 лв. Стара маска на фейслифт броня е грозно.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Май ще я погребвам алфата гредата, която е заедно с роговете е крива може да се оправи като намеря друга алфа и я отрежа но никъде няма външно 145 са еднакви но вътре на модел 1.4.ts 2000г. гредата е друга яд ме е че двигателя е на 7000км от ремонт.

Comment

145 и 146, фейсови, трябва да са еднакви отвън и отвътре. Ако роговете не са се изкривили, тази греда съм виждал да се продава отделно, а и по моргите със сигурност ще намериш. "Очилата" към които се закрепват фаровете, също са различни преди и след фейс. Като си направиш сметка броня, калници, капак, фарове, маска, най-вероятно радиатор (или два + климатичен) + монтаж и боя, и ще прецениш какво да правиш.
                146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Working...
                X